Robotanlæg

I juni måned kunne BM Silo fejre 50 års jubilæum og i den forbindelse syntes vi, at det var passende at indvie vores helt nye fuldautomatiske robotlinje til siloproduktion. Dette er et helt nyudviklet system, som i fremtiden skal være med til at sikre en endnu mere effektiv og sikker produktion hos BM Silo. Robotterne vil blandt andet aflaste de tunge løft for medarbejderne, og i korte træk kan det siges, at den nuværende siloproduktion flyttes over på en robotløsning, som har til hensigt at bukke og pakke siloer.

Vi har skabt et gennemarbejdet og unikt produkt, der vil gøre BM Silo endnu stærkere. Robotsystemet består af to identiske robotter, men som har forskellige arbejdsopgaver. Med robotterne kan vi producere til tilsvarende tid som før, men derimod med et mere konsekvent tempo på tværs af de forskellige skift.

Ved at vi bruger automation til udførelsen af opgaver af mindre krævende karakter, har vi mulighed for at ansætte folk med højere kvalifikationer og ikke mindst folk, der kan se en fremtid i at arbejde hos os.

Anvendelsen af robotter, ser vi som værende en mulighed for vores nuværende og fremtidige medarbejdere, for at blive opkvalificeret og bedre til det de laver. Det er både godt for dem og for virksomheden.

Evnen til at forblive konkurrencedygtig har ikke været uden udfordringer. Vi er i stand til at levere vores modulsiloer i samlesæt på en enkelt palle. Dette gør det nemt at distribuere og gør det muligt at forblive konkurrencedygtige. Vi har evnen til at producere hundredevis af forskellige størrelser og kombinationer, da vores kunder verden over har forskellige ønsker og krav. For snart 10 år siden satte vi os et mål om at være i stand til at producere et produkt 3 timer efter ordreafgivelse, hvilket var en hård opgave, men trods det, har vi bevist, at det er muligt manuelt, vi er bare nødt til at gøre det med automatisering nu.

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker