Passion gennem generationer…

Selvom vi hos BM Silo har holdt vores 50-års jubilæum er der ikke på nogen måde stilstand i firmaet.

BM Silo drives i dag af Dorte og Claus Martinsen, som er henholdsvis administrerende direktør og eksportchef. Læs mere om BM Silos historie her

Vores velkendte ”Modulsilo” blev lanceret første gang i 1970’erne, og selvom der nu er mange varianter af Modulsiloen, er det fortsat det samme princip, der er grundlag for vores produkter den dag i dag.

Vi har eksporteret vores siloer siden 1972. Vores nedpakning i ”Kit-form” gør, at vores siloer er ideelle til eksport og ca. 80% af vores omsætning sendes ud af landet.

Den viden vi får via vores verdensomspændende forhandlernet bruges til at videreudvikle, forbedre og udvide vores produktprogram.

Produktionslokalerne står – til trods for at det er en tidligere landbrugsejendom – tidssvarende og indbydende med det nyeste udstyr inden for CNC-maskiner og en produktion efter LEAN-princippet. Med JUST-IN-TIME produktion er vi yderst fleksible mht. leveringstid og produktmix.

BM Silo har ca. 35 ansatte. Mange har været med gennem en årrække, men vi påtager os også et socialt ansvar, da vi oftest ansætter ledigt og ufaglært personale. Vores medarbejder er hele tiden indstillede på at efteruddanne sig og hermed få ny viden, så vi kan producere så effektivt som muligt, så vi også i fremtiden har en produktion på adressen i Tvis.

Hermed er grundlaget i orden for, at vi kan sikre dig et veldokumenteret kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser over hele verdenen.

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker