Passion gennem generationer

BM Silo blev etableret i 1965 af Bent Martinsen. I dag drives og ejes virksomheden af Claus Martinsen samt CEO Lisbeth Barnbæk Nielsen.

BM Silo har produceret siloer i Tvis, Holstebro siden 1970. Siloerne produceres i galvaniseret stål og nedpakkes og sendes til hele verden i ”kit”-form, hvilket gør fragten meget lav i omkostninger. Hver enkelte silo produceres efter en samlebåndsmetode, som samtidigt muliggør justeringer og tilpasninger efter kundens ønsker.

BM Silo har ca. 35 ansatte - mange gennem en årrække. Vi tager et socialt ansvar, da vi oftest ansætter ledigt og ufaglært personale. Vores medarbejder er hele tiden indstillede på at efteruddanne sig og hermed få ny viden, så vi kan producere så effektivt som muligt, så vi også i fremtiden har en produktion på adressen i Tvis.


Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker